Çevre Festivali Grup Gripin Konseriyle Son Buldu

Taşucu Çevre Festivali’nin son gününde sahne alan Grup Gripin, gençleri coşturdu.Bu yıl 28 Ağustos 2...

Taşucu Çevre Festivali’nin son gününde sahne alan Grup Gripin, gençleri coşturdu.

Bu yıl 28 Ağustos 2 Eylül tarihleri arasında çevrenin önemine dikkat çekmek için düzenlenen Taşucu Çevre Festivali’nin son gününde DJ. Eliza, Caner Erdoğan ve Grup Gripin sahne aldı.

Özlem Ören’in sunuculuğunu yaptığı festivalde 1.5 saat sahnede kalan Gripin, birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek konsere gelenleri coşturdu.

Konserin ardından sahneye çıkan Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Grup Gripin’e teşekkür belgesi ve plaket verdi.

Reklam
Reklam

Düzenledikleri festivalin amacına ulaştığını ifade eden Açıkbaş, “Dolu dolu bir festival yaşadık. Bir birinden farklı sanatçılarımızı halkımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Taşucu’nu ve çevresini tüm dünyaya tanıtmak, çevre ve doğanın önemini bir kez daha vurgulamak için düzenlediğimiz festivalimiz, Grup Gripin konseri ile son buldu. Umarım önümüzdeki yıllarda festivalimiz aynı coşku ve heyecanla devam eder” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: