Çevre Gönüllüleri Aydos Ormanı'nda Temizlik Yaptı

 Kartal Belediyesi ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) gönüllüleri, Kartal'daki Aydos Ormanı'nda çevre temizliği yaptı.

Kartal Belediyesi ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı gönüllüleri, Kartal'daki Aydos Ormanı'nda çevre temizliği yaptı. Kartal Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 200 gönüllü, Aydos Ormanı atış poligonunun bulunduğu alanda, piknikçilerden kalma çöpleri ve atıkları topladı. Temizlik kampanyasında çevre gönüllüleri, metal, cam, plastik ve kağıt gibi dönüştürülebilir atıkları mavi poşetlere, organik atıkları siyah poşetlere koydu. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de temizlik çalışmalarına destek verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: