Çevre Kanunu Dahilinde Alınması Gereken İzin Ve Lisanslar Anlatıldı

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sakarya’da faaliyette bulunan Çevre Danışmanlık Firmalarının temsilcileri ile...

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sakarya’da faaliyette bulunan Çevre Danışmanlık Firmalarının temsilcileri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda Çevre Kanunu’nca alınması gereken izin ve lisanslar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik, Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik ve Çevre Denetim Yönetmelikleri kapsamında uygulamalarda görülen eksikliklerin giderilmesi ve birlikteliğin sağlanması amacı ile Sakarya’da faaliyet gösteren çevre danışmanlık firmalarını bilgilendirmek için Müdürlüğün Toplantı Salonu’nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Toplantı; Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, İl Müdür Yardımcısı Ali Demirel, Müdürlüğün teknik personelleri ile birlikte Sakarya’da faaliyet gösteren danışmanlık firmalarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda, İl Müdürlüğü tarafından danışmanlık firmalarına 2872 Sayılı Çevre Kanunu ve ilgili mevzuatları kapsamında iş ve işleyişler hakkında bilgilendirme yapılırken, danışmanlık firmalarının sorunları dinlendi. İl Müdürü Yılmaz, toplantıya yoğun katılımlarından dolayı firmalara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: