Çevre Mühendisliği Öğrencilerine ‘mesleğe Hazırlık’ Semineri Verildi

Çevre Mühendisleri Odası Adana Bölge Temsilciliği’nce üniversite 4. sınıf öğrencilerine yönelik “mesleğe hazırlık” semineri verildi....

Çevre Mühendisleri Odası Adana Bölge Temsilciliği’nce üniversite 4. sınıf öğrencilerine yönelik “mesleğe hazırlık” semineri verildi. Çevre Kanunu’nca alınması gereken izin ve lisanslar hakkındaki yönetmelik içeriğinin anlatıldığı seminere konuşmacı olarak Çevre Mühendisi Ali Karakuş katıldı.

Çok sayıda Çukurova ve Mersin Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katıldığı seminerin açılış konuşmasını yapan Çevre Mühendisleri Odası Adana Bölge Temsilcisi Kenan Doğan, “Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın yararına olan her türlü çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Oda üniversite işbirliğimiz, siz öğrencilerimize yönelik yaptığımız etkinlik sayısı her geçen gün artmaktadır. Buradan alacağınız bu eğitimle eksik kalan bilgilerinizi tamamladığınız gibi meslek yaşamınızda rahat çalışmanıza olanak sağlayacaktır.” dedi.
Yeni mezunların en çok karşılaşacağı kanun maddeleri hakkında bilgi veren Çevre Mühendisi Ali Karakuş, çevre izin ve lisansının ne olduğu, çevreye kirletici etkisi olan faaliyet veya tesisler neler olduğunu anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: