Çevre Şenliği

Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Çevre Şenliği etkinliği kapsamında Doruk mevkisine 500 fidan dikildi.

Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Çevre Şenliği etkinliği kapsamında Doruk mevkisine 500 fidan dikildi. Fidan dikme töreninde konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, şenliği geleneksel hale getireceklerini söyledi. Sedir, ladin ve selvi türü çam fidanlarını toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Posbıyık, “Çevremizdeki insanları bilinçlendirirsek çok daha güzel bir ortamda yaşama imkanı bulacağız. Çevre bilincini almış olmak çok önemli bir insanlık görevidir" dedi. Fidan dikimine Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Hazar, TEMA Ereğli Temsilcisi Nilgün Durak, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: