Çevre Ve Şehircilik Bakanı Bayraktar:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Siyasi kuruluşun ve bir parti olmanın ötesinde biz halkla bütünleşen, halkın kendisi tarafından kurulan,

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Siyasi kuruluşun ve bir parti olmanın ötesinde biz halkla bütünleşen, halkın kendisi tarafından kurulan, diğer partilerden farklı çizgi oluşturan bir yapıdayız" dedi.

Bakan Bayraktar, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'yı makamında ziyaret ederek, ildeki yatırımlar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Valilik Şeref Defteri'ni de imzalayan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Gümüşhane'nin taleplerini yerinde görmek ve incelemede bulunmak için daha başka bir sorumlulukla kenti ziyaret ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Bütün şehirlerde olduğu gibi Gümüşhane'de de gelişme yaşandığını belirten Bayraktar, "Yollarda, binalarda ve altyapıda gelişme var, ancak bunlar yeterli değil. Önümüzdeki süreçte yatırımlar açısından kentsel dönüşüme ağırlık vereceğiz" diye konuştu.

Bayraktar, Gümüşhane'nin tarihi dokusu ve altyapısı doğrultusunda yeni bir atak başlatacaklarını vurgulayarak, "Köy yollarına, kanalizasyonlara, atık suya ağırlık vereceğiz. Hem KÖYDES hem de BELDES projeleri ile Gümüşhane'de nasıl adımlar atabiliriz, bunları beraberce inceleyeceğiz. İli kalkındırmak ve göç eden nüfusu geriye doğru çevirmek için Gümüşhane'de akışkanlığı sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Bayraktar, valilik binasında, Siirt'in Pervari ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Yusuf Tüfekçi'nin annesi Asiye ve babası Kenan Tüfekçi ile özel olarak görüştü.

Daha sonra Gümüşhane Valiliği'nden ayrılan Bayraktar, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafla bir süre sohbet eden Bayraktar, AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Bakan Bayraktar, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sıradan bir parti olmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyasi kuruluşun ve bir parti olmanın ötesinde biz halkla bütünleşen, halkın kendisi tarafından kurulan, diğer partilerden farklı çizgi oluşturan bir yapıdayız. Neyin mücadelesini veriyoruz- Burjuva zihniyetinde olanlar, millete efendilik taslayanlar, millete tepeden bakanlar... Artık onların devri bitti. Milleti itip kakan, milleti; sadece orduya asker veren, evladını şehit veren ve vergi verecek kişi olarak gören bir zihniyeti artık kaldırdık. Bunu bizim teşkilatlar yaptı. Niye, çünkü teşkilatın kendisi, halkın kendisidir."

Bakan Bayraktar, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın'ı da makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muhabir: Burak Altunöz / Tuğba Yardımcı Mısır

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: