Çevre Ve Şehircilik Bakanı Bayraktar:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Türkiye'de kargaşa çıkarmak isteyenler, avucunu yalıyor. Avuçlarını yaladıkları için de kuduruyorlar" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Türkiye'de kargaşa çıkarmak isteyenler, avucunu yalıyor. Avuçlarını yaladıkları için de kuduruyorlar" dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Bayraktar, partilerinin Türkiye'nin değerlerinden doğduğunu söyledi.

Bayraktar, AK Parti'nin her seçimden başarıyla çıktığını belirterek, iktidarları döneminde yaşanan ekonomik gelişmelerden bahsetti.

Türkiye'nin dünyanın en zor coğrafyasında bulunduğuna işaret eden Bayraktar, buna rağmen ekonomik gelişmenin hız kesmediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Bayraktar, 2023 hedeflerine milletin desteğiyle ulaşacaklarını ifade ederek, küçük hesaplar yapmadıkları kaydetti.

-"Laf değil, hizmet üretiyoruz"-

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Tekirdağ'ın önemli bir il olduğunu dile getirerek, "Tekirdağ'da esaslı bir netice alırsak Türkiye'nin yüzü gülecek. Tekirdağ, İstanbul'un mütemmimidir" dedi.

Tekirdağ'ın bir bölümünün birinci derecede deprem kuşağında olduğuna dikkati çeken Bayraktar, "Burada kentsel dönüşüme de ağırlık vereceğiz. Burada bizim en büyük işlerimizden biri de Ergene vadisidir. Ergene vadisinin debisinin 5 katı kadar atık su geliyor oraya. Ergene vadisi ve Tekirdağ bunu kaldıramaz. Başbakanımız, Veysel Eroğlu hocamıza ve bana talimat verdi; 'El ele verin, kafa kafaya verin, ne gerekiyorsa yapın, atık suları mutlaka arıtarak getirin' dedi" ifadelerini kullandı.

Bayraktar, laf değil, hizmet ürettiklerini vurgulayarak, "Türkiye'de kargaşa çıkarmak isteyenler, avucunu yalıyor. Avuçlarını yaladıkları için de kuduruyorlar. 'Biz bu kadar uğraşıyoruz. Türkiye'de yine huzur var, kalkınma var' diyorlar. Türkiye'nin verdiği büyük fotoğraf bu. Dünyanın Türkiye'yi görüşü bu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bakan Bayraktar, kendisinden önce kürsüye çıkan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi'nin konuşmasından etkilendiğini de sözlerine ekledi.

Konuşmasının ardından Bakan Bayraktar'a, AK Parti Tekirdağ il Başkanı Ahmet Kambur plaket verdi.

Muhabir: Sefa Mutlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz