Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Arnavutluk’a Gidiyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “İklim Değişikliği Konusunda Bölgesel Yaklaşımlar” konferansına katılmak üzere bugün...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “İklim Değişikliği Konusunda Bölgesel Yaklaşımlar” konferansına katılmak üzere bugün Arnavutluk’a gidecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, beraberindeki heyet ile birlikte “İklim Değişikliği Konusunda Bölgesel Yaklaşımlar” konferansında, Türkiye’nin iklim değişikliği konusunda yaptığı çalışmaları anlatacak, deneyimlerini paylaşacak.

Bayraktar’ın, Arnavutluk temasları çerçevesinde Çevre, Orman ve Su İdaresi Bakanı Fatmir Mediu ve konferansa katılan diğer bakanlarla ikili görüşmeler yapması planlanıyor. Arnavutluk ziyareti sonrası Makedonya’ya gidecek olan Bayraktar, Üsküp Büyükelçiliği’nde Çevre ve Fiziksel Planlama Bakanı Abdülhakim Ademi ile bir görüşme gerçekleştirecek. Bugün başlayacak olan resmi ziyaret programı 3 gün sürecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: