Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Tokat'ta

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bazı temaslarda bulunmak üzere Tokat'a geldi. Bakan Bayraktar, Tokat...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bazı temaslarda bulunmak üzere Tokat'a geldi. Bakan Bayraktar, Tokat Milletvekilli Zeyid Aslan ve Dilek Yüksel, Vali Mustafa Taşkesen ile Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu ile ilçeleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Tokat’tan sonra Turhalı ziyaret eden Bakan Erdoğan Bayraktar ile beraberindeki heyet, cuma namazını Turhal Merkez Camii'nde kıldı. Namaz sonrası vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Bakan Bayraktar, vatandaşların sorunlarını dinleyerek sorularını cevapladı. İlçe halkına birlik, beraberlik ve sabır tavsiye eden Bayraktar, Türkiye’nin her geçen gün gelişerek büyüdüğüne değindi. Daha sonra Turhal Belediyesi'ne yürüyerek giden Bayraktar ve beraberindeki heyet, yol güzergahında bulunan esnaf ve iş yerlerine uğrayarak esnafı selamladı. Belediyeyi ziyaret eden Bayraktar’a Belediye Başkanı Ali Gözen ilçe ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Başkan Ali Gözen, ilçeye ve sorunlarına ilgisinden dolayı Bakan Bayraktar ve milletvekillerine etti.

Reklam
Reklam

Program, Bakan ve beraberindeki heyetin Zile’ye gitmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz