Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan “trabzon” Vurgusu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’a yatırımları artırmak durumunda olduklarını ve Trabzon’un turizmini geliştirerek,...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’a yatırımları artırmak durumunda olduklarını ve Trabzon’un turizmini geliştirerek, bir eğitim şehri ve üniversite şehri yapmak için çok ciddi gayretler içerisinde olduklarını söyledi.

Trabzon’da halkın kendisinden memnun olup olmadığını anlayabilmek için anket yaptırdığını belirten Bayraktar “Bizi siyasetçilerin ve milletvekillerinin en üst sırasına çıkardılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ama biz bununla yetinmeyeceğiz. Biz daha iyisini yapacağız’’ dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye'de 81 vilayetten bir tanesi olan Trabzonumuz, Türkiye'de bir çimentodur” diyen Bayraktar “Trabzon insanı, çalışkanlığıyla, gayretiyle, başarısıyla Türkiye'nin dirliği ve birliği için büyük bir azim ve gayret içindedir. Trabzonlu özelinde siyaset düşünmeyiz, dinimizi, devletimizi ve milletimizi düşünürüz. Bu, Trabzonspor ile simgeleşen 'Bize her yer Trabzon' ifadesi de bu oluşumun bir tezahürüdür. Gerçekten bize her yer Trabzon. Türkiye'nin her karış toprağı bizim için kutsal vatandır'' şeklinde konuştu.

Avrupa ülkelerinde yaşanan ekonomik krize rağmen Türkiye'nin istikrarını koruduğunu ve kalkınma içerisinde olduğunu dile getiren Bayraktar, “Türkiye Cumhuriyeti milletvekili ve Bakanı olarak ama özel de de Trabzonlu olarak, Trabzon’un milletvekili olarak Trabzon’a yatırımları artırmak durumundayız. Trabzon’un nüfusunu geliştirmek durumundayız. Trabzon’da Akyazı’da yapacağımız Spor kompleksini en kısa sürede bitirmek durumundayız. Trabzon’un turizmini geliştirmek durumundayız. Trabzon’u bir eğitim şehri, bir üniversite şehri yapmak için elimizden gelen gayreti tüm Trabzonlu 6 milletvekili arkadaşla birlikte yürütmeye çalışıyoruz . Yine Trabzon’un tarihi derinliğine kültürünü öne çıkarmak için yayla turizmini ve Trabzon’da tarım ve hayvancılığı geliştirtmek için çok ciddi gayretler içerisindeyiz. Trabzon için elzem olan Yeni Kanuni Bulvarı ihalesi bu ay içerisinde yapılacak’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: