Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'dan Trabzonspor'a Ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 1 hafta önce Trabzonspor'da kulüp başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 1 hafta önce Trabzonspor'da kulüp başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi.

Tesislere gelişte Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Bayraktar, beraberinde Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile birlikte toplantı odasına geçti.

Bakan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada Trabzonspor'un tekrar öze dönüş gayreti içerisinde olmasının bir çıkışı olduğunu belirterek, "Trabzonspor futbolda biraz daha değişik biraz daha özel. Çünkü Türk futbolunda bir çıkış yapan milli bir duruş sergileyen futbolu gerçekten amatör bir ruhla ve centilmenlik ruhuyla Anadolu'ya yaymaya çalışan Anadolu ruhunu nakşetmeye çalışan buradan da hem Türkiye'ye hem de dünyaya bir takım. Yapılan seçime 5 arkadaşımız talip oldu. Bu şu demektir; Trabzon'da tekrar öze dönüş tekrar candaş bir gayret olmanın çıkışıdır. Bu kadar zor bir dönemde 5 değişik arkadaşımızın aday olması, kazanmak için mücadele etmesi, hakikaten enteresan ve dikkate değer. Trabzonlunun takımı ne kadar önemsediği, şampiyonluğa ne kadar susadığının bir göstergesidir. İbrahim kardeşimizin de öne çıkması, yıllardan beri Trabzon’un içinde adım adım, gergef gibi adeta dokuya dokuya gelmesi, bu delikanlılığı, Trabzon’da olma özelliği var. Trabzonlu da kendisine sahip çıkmıştır. Ben kendisini tebrik ediyorum” şeklide konuştu.

Reklam
Reklam

"DESTEK OLMAYA MECBURUZ"

Trabzonspor’un şampiyon olması gerektiğini kaydeden Bakan Bayraktar, “Trabzonlu olarak Trabzon’un şampiyon olması lazım, şampiyonluğa gitmesi lazım. Tabi Türkiye’de konjonktür değişmiştir. Sadece amatör ruhla, öze dönüşle kalıcı bir başarı kazanmak ta zor gözüküyor ama öze dönmek, kendi evlatlarımızla hareket etmek, kendi manevi değerlerimizle hareket etmek işin özüdür işin anasıdır. Ama bununla birlikte tekniğin ve bilimin getirdikleriyle hamle etmememiz lazım. Düşünerek yürümek lazım. Samimiyet olursa, iyi niyet olursa, ufak meselelere takılıp kalmazsak, bu Trabzon susamış olduğu bu başarıyı mutlaka yakalayacaktır. Biz her zaman destekçiydik. Şimdi de desteğiz ama bu oluşuma destek olmaya biraz daha fazla mecburuz. Tebrik ediyorum. Allah şaşırtmasın, hayırlı olsun” diye konuştu.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU: "TRABZONSPOR SEVDALILARININ HİZMETKARIYIZ"

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise Trabzonspor sevdalılarının hizmetkarı olduğunu belirterek, "Trabzon şehrinin asırlardır süre gelen bir misyonu var. Yönetirken de o misyonu düşünerek yönetmemiz lazım. Anadolu’nun bağrından çıktık Anadolu beyi olduk. O yıllarda Anadolu hem Trabzonspor’u bağrına basıyordu. Bizim aday olduğumuz süreçte de biz şunu söyledi. ‘Biz Trabzonspor’un başkanıyız ama Trabzonspor sevdalılarının hizmetkarıyız’ aynı zamanda ahlaklı Türk sporunu gelecekte çocuklarımıza ilkeli bir şekilde bırakmak için onun da misyonunu tamamlayıp, namuslu Türk futbolunun paydaşlarının da hizmetkarı olduğumuzu söyledik” dedi.

Reklam
Reklam

Camianın değerlerini Trabzonspor’un etrafında toplamak gerektiğini savunan Hacıosmanoğlu, “Tabi çaba bizden takdir Allah’ındır. İnşallah bizde camiada hep birliktelikten bahsediliyor, yıllardır bende söyledim. Bu birlikteliklerin kongre öncesinde olmasının hiçbir faydasını görmedik. 'Bunu Trabzonspor’un başkanın yapması gerek' dedik. Bu koltuk önemli bir koltuk, burada oturduğunuz zaman gurur ve hassasiyetlerinizi bir kenara bırakıp, bu camianın değerli paydaşlarını onure ederek Trabzonspor etrafında toplamak zorunluluğunuz var. Bizde o özveri var. O yürek de var. Bizim duruşumuz özel bir duruş değil, her Trabzonlunun aynı duruşu sergilemesi lazım. Biz bu duruşu ve bütünlüğü sağlarsak sadece Trabzon’da değil, temiz Türk futbolu adına da misyonu gereği, Türk futboluna hizmet etme zorunluluğumuz var” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Hacıosmanoğlu, Bakan Bayraktar’a isminin yazıldığı 61 numaralı Trabzonspor forması hediye ederken, Bakan Bayraktar'da kendisine gümüşlük hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: