Çevre yolu çalışmaları hızla devam ediyor

Çevre yolu çalışmaları hızla devam ediyor

Şanlıurfa’da TOKİ-Karaköprü arasındaki çevre yolundan çalışmalar devam ediyor. İş makinaları bir yandan Tugay içindeki yaklaşık 1 kilometrelik alt geçidin inşaatında çalışırken diğer yandan da Direkli-TOKİ arasındaki yolda çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 25 kilometrelik çevre yolunun 2015 yılı sonuna doğru açılması beklenirken, İpekyolu Şehitlik kavşağından Bağlarbaşı istikametine giden yolda da ara bağlantı yol çalışmaları sürüyor.

Başta kent merkezi olmak üzere bir Şehitlik ve İpekyolu trafiğini rahatlatacak çevre yolu ile Karaköprü, Akçakale yolu, Mardin yolu ve Gaziantep yolları birbirine bağlanacak. Çevre yolunda bir noktadan hareket eden araçlar aynı istikamette ilerleyerek yine aynı noktaya gelebilecek. Karaköprü’den çıkan araçlar Evren Sanayi Sitesinin arka tarafından Gaziantep yoluna çıkabilecek. Yapımı geçtiğimiz yıl biten Akçakale çevre yolunda ise 2. Kat asfalt çalışmaları devam ediyor. 2014 yılında bitirilmesi planlanan yoldaki çalışmaların ardından geriye kalan Karaköprü çevre yolu ile Şanlıurfa trafiği rahatlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: