Çevre yolundaki levhalar torbayla kapatıldı

Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılarak hizmete açılan Kuzey Çevre Yolu’ndaki trafik işaret levhaları...

Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılarak hizmete açılan Kuzey Çevre Yolu’ndaki trafik işaret levhaları çuvallarıyla kapatıldı. Çuvalların sırrı ise yol üzerinde yapılacak aşınma tabakası ile ilgili çalışma sırasında kullanılacak işaret levhalarının, sürücüler tarafından dikkate alınmaması için levhaları kapatmak üzere yerleştirildiği ortaya çıktı.
Kayseri’de şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılarak hizmete giren 28 kilometrelik Kuzey Çevre Yolu üzerindeki 300 trafik işaret levhasının çuvallarla kapalı olması sürücülerin dikkatini çekiyor.
Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, önümüzdeki günlerde yolda çalışma yapılacağını söyledi. Karademir, bu çalışma öncesinde güzergâhın akışı ile ilgili sürücüleri bilgilendirme amacıyla yeni işaret levhalarının dikildiğini ve yol çalışması başlamadığı için de bu levhaların dikkate alınmaması gerektiğini ifade etti.
Çalışma başladığında ise çuvalla kapatılan levhaların sürücüler tarafından dikkate alınacağını dile getiren Karademir, Kuzey Çevre Yolu’ndaki inşaatın yakın bir zamanda tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz