Çevrecilerden Sahil Temizliği

TEMA Vakfı, Adana’nın Yumurtalık ilçesinde ‘Plajlarımızı Temiz Tutalım’ kampanyası kapsamında bölgedeki sahillerde kapsamlı bir temizlik...

TEMA Vakfı, Adana’nın Yumurtalık ilçesinde ‘Plajlarımızı Temiz Tutalım’ kampanyası kapsamında bölgedeki sahillerde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

TEMA Vakfı Yumurtalık Şubesi tarafından başlatılan; ‘Plajlarımızı Temiz Tutalım Kampanyası' çerçevesinde ilk etkinlik Reyhan Tatil Sitesi'ne ait plajda başladı. İlçede faaliyet yürüten çevre derneklerinin de destek verdiği etkinlikte plajdaki çöpler toplanarak, çöp arabalarına alındı.

Vakıf Temsilcisi Halim Öztoprak, Yumurtlaık plajlarında ilk defa böyle toplu bir çevresel etkinlik yapıldığını belirterek, bu ilk defa organize edilen etkinliği, önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirerek, geleneksel hale getirmek istediklerini anlattı.

Reklam
Reklam

Öztoprak, “Plajların temiz tutulması için herkesin çaba sarf etmesini istiyoruz. Bu kapsamda da; pet şişe, soda şişesi ve çocuk bezlerini plajlara atanları görenlerin mutlaka birbirlerini uyarması lazım. Herkesin çevreye karşı sorumlulukları var. Biz burada bir şeyleri vurgulamak için bu faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Bir hafta sonra yine buraların çöplerle dolacağını da biliyoruz. Ama pes etmeyeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: