Ceyad Gönüllüleri 100 Koli Yardım Malzemesini Afad Yetkililerine Teslim Etti

Adana'nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Ceyhan Eğitim Çevre ve Yardımlaşma Derneği (CEYAD) gönüllüleri, Suriyeli mülteciler...

Adana'nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Ceyhan Eğitim Çevre ve Yardımlaşma Derneği (CEYAD) gönüllüleri, Suriyeli mülteciler için başlattığı yardım kampanyası kapsamında 100 koli yardım malzemesini AFAD yetkililerine teslim etti.

Suriyeli Türkmen mültecilerin kaldığı Cevdetiye Kampı'na giden CEYAD gönüllüleri, topladıkları sıvı sabun, bebek şampuanı ve bulaşık deterjanından oluşan 100 koli yardım malzemesini Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yetkililerine teslim etti.

Kampanya gönüllüsü CEYAD Başkanı Mustafa Kıdık yaptığı açıklamada; " Ulusal çapta başlattığımız kampanyamız devam etmektedir. Özellikle bebek ve çocuk olmak üzere her türlü temizlik, giyim-kuşam malzemeleri, battaniye gibi yardımları toplayıp tasnif ederek bizzat AFAD yetkililerine teslim ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: