CEYGİD 6. Yaş Gününü Üyeleri Ile Kutladı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) 6. yaş gününü üyelerle birlikte...

Adana’nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) 6. yaş gününü üyelerle birlikte pasta keserek kutladı.

Kutlama töreninde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Yener Ural, CEYGİD'in 6 yıl önce çok mütevazi ama kararlı bir ekip tarafından kurulduğunu hatırlattı. 11 gönüllü işadamı tarafında kurulan CEYGİD’in kısa süre sonra çalışmaları ile adından söz ettirmeye başladığını aktaran Ural, “Derneğimiz her geçen gün biraz daha büyüyerek üye sayısını artırıyor. Bundan sonra da aynı kararlılık, azim ve gayretle yolumuza devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşu olarak Ceyhanlılara hizmet vermeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Ceyhan’ın en önemli sorununun bir araya gelememe olduğunu ifade eden Ural, “Derneğimiz bu sorunu kısmi olarak çözmüştür. Yaptığımız etkinliklerle hem işadamlarını hem de Ceyhanlıları bir araya getirmeyi başardık. Bu iş dünyası için çok önemli bir eşiktir. Mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından araştırmacı yazar Vedat Kayhalar tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Türkiye’deki değişimi anlatan Kayhalar; “Türkiye’de hemen hemen incelemediğim organize sanayi bölgesi kalmadı. İnanılmaz bir değişim yaşanıyor. Dünya’da saniyede iki buluş patent altına alınıyor. Ceyhanlı işadamlarımızın da bu değişime ayak uydurması gerek. Bu yolda CEYGİD çok önemli görevler ifa ediyor.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: