Ceyhan Altın Çocuk Okuma Salonu'nda Kutlu Doğum Coşkusu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Altın Çocuk Zehra ve Mustafa Gülüç Eğitim Merkezi Okuma Salonu...

Adana'nın Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Altın Çocuk Zehra ve Mustafa Gülüç Eğitim Merkezi Okuma Salonu öğrencileri, Hz. Muhammed'in 1442. doğum yıldönümü olan Kutlu Doğum Haftası'nı pasta keserek kutladı.

Ceyhan Altın Çocuk Okuma Salonu öğrencileri Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Hz. Muhammed'in(SAV) doğum gününü kutladı. Programda minyatür Kâbe yapıldı, salâvatlar getirildi. Hadisler ezberlendi ve peygamber efendimizin hayatı okundu.

Okuma Salonu Müdürü Murat Beytekin, "Altın Çocuk Eğitim Merkezi olarak, doğu ve güneydoğudan göçle gelen çocuklarımıza biz burada sahip çıkmaya çalışıyoruz. SBS kursunu vermekle birlikte maddi ve manevi değerleri bilinçlendirme adına bu tür aktiviteler, etkinlikler yapıyoruz. Kutlu doğum haftası münasebetiyle çocuklarımıza salavat, kitap okuma yarışması ve hadis ezberleme yarışmaları düzenledik. Bu programda çocuklarımıza hediyeler verdik." dedi.

Reklam
Reklam

Programda öğrencilere ve misafirlere lokum ve gülsuyu ve peygamber efendimiz adına kesilen pasta dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: