Ceyhan Belediye, Adana Botaş'ı Zorlanmadan Geçti

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) on altıncı haftasında aynı puana sahip iki takımın mücadelesinde Ceyhan...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) on altıncı haftasında aynı puana sahip iki takımın mücadelesinde Ceyhan belediyesi, Adana Botaş’ı 65-49 mağlup etti.

Kadınlar Birinci Ligi’nde bu hafta oynanan maçta averajla yedinci sırada bulunan Ceyhan Belediyesi, dokuzuncu sıradaki Adana Botaş’ı konuk etti. Maçtan Ceyhan Belediyesi 65-49 galip ayrıldı. 16’şar sayı üreten Jelena Ivezic ve Carolyn Swords takımlarının galibiyetinde önemli rol oynarken, Adana Botaş’ta ise Courtney Paris’in 17 sayı, 18 ribaundluk performansı yenilgiyi engelleyemedi.

Reklam
Reklam

Mücadeleye11-2’lik seriyle hızlı başlayan ev sahibi takım, Hülya Özkan’ın basketleriyle ilk periyodu 17-8 önde kapattı. İkinci periyotta Jelena Ivezic’in skora katkısı ile farkı 17 sayıya kadar çıkartan Ceyhan Belediyesi soyunma odasına da 37-21 önde gitti. Üçüncü periyotta Carolyn Swords ile etkili oyan ev sahibi takım, farklı üstünlüğünü koruyarak son periyoda 54-35 önde girdiği maçtan 65-49 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: