Ceyhan Belediye Atilla Keskin İle Yeniden Anlaştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) ekiplerinden Ceyhan Belediye, geçtiğimiz iki sezondur A...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) ekiplerinden Ceyhan Belediye, geçtiğimiz iki sezondur A Takım antrenörlüğü görevini sürdüren Atilla Keskin’le yeniden anlaştı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ceyhan Belediye Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, Keskin’le yeni sezonda beraber çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Sözlü, tüm kulüplerin kısa sürelerde antrenörler değiştirdiklerini ve zaman zaman yabancı antrenörlere başvurduklarını hatırlatarak, “Ceyhan Belediyespor’un kuruluşundan bu yana birçok kategori de hizmetleri olmuş ve son iki sezondur A Takım antrenörlüğü görevini başarı ile sürdüren Atilla Keskin ile devam kararı aldık. Kulüplerin başarıları için istikrarlı kararların ve iskelet kadroların korunması gerekir. Hocamız ve tüm takım kadromuz Türk basketboluna ve Ceyhan taraftarına hayırlı olsun. Artık söz oyuncularımızda ve teknik ekibimizde” dedi.

Reklam
Reklam

Antrenör Atilla Keskin ise Ceyhan Belediye ile yeniden anlaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek "2012 - 2013 sezonu Ceyhan Belediye’de ki 11.sezonum olacak. 11 yıl Ceyhan’a hizmet etmek benim için bir onurdur" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz