Ceyhan Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı

Ceyhan Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başkanlığında gerçekleşti.Belediye meclis salonundaki...

Ceyhan Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başkanlığında gerçekleşti.

Belediye meclis salonundaki toplantıda 2012 yılı mali yılı kesin hesabı ve imar plan tadilatları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda bir açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İller Bankası’ndan kullanılan kredi ile Ceyhan’da çeşitli hizmetler gerçekleştireceklerini söyledi. Sözlü, “İller Bankası’ndan aldığımız krediyi hizmet olarak vatandaşlarımıza sunacağız. Bu kredi ile inşallah ilçemize 3 adet yaya üst geçidi yapacağız. Namık Kemal mahallesinde Cumartesi ve İstiklal mahallesindeki perşembe günleri kurulan semt pazarlarımızın üstünü kapatacağız. Belediyemizin ihtiyacı olan iş makinesi ve itfaiyemize gerekli olan merdivenli itfaiye aracı alacağız. Yine yağmur oluğu döşeme çalışmalarımız devam edecektir. Şehrimizin muhtelif yerlerindeki bulvar, cadde ve sokaklarına parke taşı döşeme çalışmalarımızı da sürdüreceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Sözlü, Trafiğin ve yaya geçişinin yoğun olduğu bazı bölgelere 3 adet yaya üst geçidi yapılacağını da belirterek, “Ulus Mahallesi ve Cumhuriyet mahallesini birleştiren Haydar Aliyev Bulvarı üzerine Devlet Demiryolları tarafından bir yaya üst geçidi yapılacak. Biz de Ceyhan Belediyesi olarak biri İnönü Bulvarı ve Orhan Ekinci Bulvarı’nın kesiştiği noktaya diğeri de Modernevler, Gazi Osman Paşa ve Sarısakal mahallelerini birleştiren Ziya Gökalp Caddesi üzerine 2 adet yaya üst geçidi yapacağız” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: