Ceyhan Belediyesi Sword'un Transferinden Vazgeçti

 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Ceyhan Belediyesi'nin basketbol şube sorumlusu Sedat Sözlü, prensipte anlaştıkları eski oyuncuları Carolyn Swords transferinden vazgeçtiklerini bildirdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Ceyhan Belediyesi'nin basketbol şube sorumlusu Sedat Sözlü, prensipte anlaştıkları eski oyuncuları Carolyn Swords transferinden vazgeçtiklerini bildirdi. Sözlü, yaptığı yazılı açıklamada, Sword ile 2013-2014 sezonu için prensipte anlaşmaya vardıklarını ancak ABD'li pivotun ön diz çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini belirtti. Ceyhanlı basketbolseverlerin hayranlığını kazanan Swords'un sakatlığına üzüldüklerini vurgulayan Sözlü, "Sporcumuzla önümüzdeki sezon için anlaşma sağlamıştık ancak sakatlığı nedeniyle aramızda olamayacak. Sword, sporcu kişiliği ve insani özellikleriyle çok değerli bir oyuncumuzdu. Kendisinin yerine pivot pozisyonunda oyuncu arayışlarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: