Ceyhan Belediyesi'den Boğulmalara Karşı Önlem

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, boğulmaların önüne geçilebilmesi amacıyla sulama kanallarının etrafının demir korkuluklarla çevrileceğini bildirdi.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, boğulmaların önüne geçilebilmesi amacıyla sulama kanallarının etrafının demir korkuluklarla çevrileceğini bildirdi. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, yaz aylarında artış gösteren boğulmaları en aza indirmek için sulama kanallarının etrafının demir korkuluklarla çevrilmesi konusunu DSİ 6. Bölge Müdürü Nevzat Aksu ve DSİ Ceyhan Şube Müdürü Bekir Pehlivan ile görüştüğünü belirtti. Öztürk, çalışmalar neticesinde Emek Mahallesi'ndeki drenaj kanalının ıslah edileceğini ve bazı kısımlarının kapatılacağını ifade ederek, çalışmalarla boğulmaları en aza indirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: