Ceyhan Belediyesi'nde Iki Oyuncu Sağlık Kontrolünden Geçti

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Ceyhan Belediyesi oyuncularından Aliaksandro Tarasova ile Erin Lawless sağlık kontrolünden geçti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Ceyhan Belediyesi oyuncularından Aliaksandro Tarasova ile Erin Lawless sağlık kontrolünden geçti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp doktoru ve asbaşkan Ercan Atalay tarafından gerçekleştirilen sağlık taramasında herhangi bir soruna rastlanmadı. Atalay, kontrollerden sonra yaptığı açıklamada, her iki oyuncunun da çok yetenekli olduğunu belirterek, "Ceyhan Belediyesi olarak yerinde transferler gerçekleştirdik. Lawless ve Tarasova'da her hangi bir sağlık sorununa rastlanmadı. Hedefimiz, BOTAŞ Cup sonrasında başlayacak Türkiye kupası elemelerinde ve ligde takımın hazır hale gelmiş olması" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: