Ceyhan Belediyespor Minik Halk Oyunları Ekibi Adana Birincisi Oldu

Ceyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüplerarası Minikler Adana İl Birinciliği...

Ceyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüplerarası Minikler Adana İl Birinciliği kupasını kazandı.

Birincilik kupasını alan takım yöneticileri kupayı Ceyhan Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teslim etti.

Belediye Başkanı Sözlü, "Minikler kategorisinde yarışan çocuklarımız Adana'daki il birinciliği yarışmalarında 8 takım arasından birinci olmuşlar. Ben hocalarımın şahsında minik yavrularımızı da kutluyorum. İnşallah bölge yarışmalarında da bizleri mutlu edecek bir başarı gösterirler" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarete, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Avşar, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ali Özçelik, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu üyesi Göktürk Avşar ve takım hocaları da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: