Ceyhan Belediyesporlu 6 Güreşçi Milli Takım Kampına Çağrıldı

Ceyhan Belediyespor güreş takımından 6 sporcu Milli Takım kampına seçildi.Ankara Elmadağ’da 15 Ağustos -5 Eylül...

Ceyhan Belediyespor güreş takımından 6 sporcu Milli Takım kampına seçildi.

Ankara Elmadağ’da 15 Ağustos -5 Eylül tarihlerinde yapılacak olan kampa seçilen 4’ü işitme engelli 6 güreşçi kampın ardından yapılacak olan dünya şampiyonalarında ay yıldızlı mayoyla güreşecekler.

Ceyhan Belediye İşitme Engelliler Güreş takımından 55 kiloda Önder Talayhan, 66 kiloda Sebahattin Gözel, 74 kiloda Dursun Gözel ve 85 kiloda Seyfullah Karadaş Bulgaristan’daki, Yıldızlar kategorisinde 69 kiloda Fuat Gelir Azerbaycan’daki ve gençler kategorisinde ise 85 kiloda Resul Kalaycı Çin’deki dünya şampiyonalarında milli takım mayosuyla güreşecekler.

Reklam
Reklam

Ceyhan Belediyespor Güreş Antrenörü Erdoğan Akkuş, "Güreşçilerimiz kampın ardından dünya şampiyonalarındaki müsabakalarına çıkacaklar. İnşallah ülkemize ve ilçemize madalyalarla dönerler. Kendilerini kutluyorum. Desteklerinden dolayı da Kulüp Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: