Ceyhan Kaymakamı Karakuş'un Ismi Okula Verildi

ADANA(AA) - Ceyhan ilçesinde Belediye Evleri Mahallesi sakinleri, mahallelerine yaptırılan ortaokula Kaymakam Gürbüz Karakuş'un isminin verilmesini sağladı.

Ceyhan ilçesinde Belediye Evleri Mahallesi sakinleri, mahallelerine yaptırılan ortaokula Kaymakam Gürbüz Karakuş'un isminin verilmesini sağladı. Mahalle Muhtarı Abdulhadi Çelik, ilçeye göç ederek gelen ailelerin yoğun olarak yaşadığı semtte bir süre önce Adana İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından 28 derslikli ortaokul yaptırıldığını söyledi. Ailelerinden, çocuklarını okula göndermesini istediklerini ve bu konuda başarılı olduklarını bildiren Çelik, şunları kaydetti: "Sayın Gürbüz Karakuş'un mahallemizde okul yaptırmasında büyük katkısı var. Çocuklarımız daha önce uzakta olan başka okullara gitmek zorunda kalıyordu. Bazıları ise servis ücretini karşılayamadığı için çocuklarını okula gönderemedi. Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş'un buralya okul kazandırması ile ıkıntı sona erdi. B:iz de bunun için okula adının verilmesi için imza topladık. Talebimizin Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce kabul edilmesi de bizleri sevindirdi."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: