Ceyhan Lisesi Adana Şampiyonu

Milli Eğitim Bakanlığının sportif faaliyetler kapsamında her yıl düzenlediği, Liselerarası Basketbol Türkiye Şampiyonası’na katılacak takımları...

Milli Eğitim Bakanlığının sportif faaliyetler kapsamında her yıl düzenlediği, Liselerarası Basketbol Türkiye Şampiyonası’na katılacak takımları belirleme müsabakalarında, il birinciliği müsabakasında Ceyhan Lisesi-Özel Adana Final Okulları’nı 52-51 mağlup ederek Adana şampiyonu oldu.

Ceyhan Belediyespor Genel Menajeri Fatih Yücel, Adana Şampiyonu olan Ceyhan Lisesi okul takımının Ceyhan Belediyespor altyapı oyuncularından oluştuğunu belirterek, “Ceyhan Lisesi okul takımının tamamı, Ceyhan Belediyespor Kulübü altyapısı tarafından oluşturulmakta. Yarı final müsabakalarının ardından, 8'li finale kalmayı hedefleyen takım, bu yıl gözünü Türkiye derecesine dikti” dedi.

Reklam
Reklam

Okul - kulüp işbirliğini 12 yıldır sağlıklı bir şekilde yürüttüklerini söyleyen Yücel, “Takımın Adana şampiyonu olması bizleri sevindirmekle kalmadı, her yıl mücadele ettiğimiz Gençler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğunda da neler yapabileceklerini bizlere göstermişlerdir. Bu başarıda emeği geçen başta Ceyhan Lisesi okul yönetimini, beden eğitimi öğretmenleri olmak üzere, tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. İnşallah bu yıl kendilerini daha iyi yerde göreceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: