Ceyhan'a İlk Yıldızlı Otel Açıldı

Adana'nın Ceyhan ilçesinin ilk yıldızlı Oteli Grand C&İ, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün katımıyla açıldı.

Adana'nın Ceyhan ilçesinin ilk yıldızlı Oteli Grand C&İ, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün katımıyla açıldı.

Ceyhanlı İş adamlarından Cemal Üstündağ ve İsa Ozan tarafından yaptırılan ve açılışı gerçekleşen iki yıldızlı Grand C&İ Otel'i beş katlı ve 60 yatak kapasitesi bulunuyor.

Törende konuşan, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan'a böyle bir otel yapan yatırımcıları tebrik ederek, "Ceyhan'a hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah İstikbalde bu otellerin sayısı da artar" dedi.

Başkan Sözlü, Ceyhan'da otellerin olduğun ancak ilk kez yıldızlı turistlik bir otelin açılışını gerçekleştiğini söyleyerek, Ceyhan'a gelecek olan misafirlerinde ağırlanmasında önemli bir yer teşkil edeceğini belirtti. Başkan Sözlü, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Ceyhan halkı hizmetin en iyisine layıktır. Bölgemiz yıllardır Enerji İhtisas bölgesi olarak anılıyor. İstikbalde Ceyhan nüfusunun ve ihtiyaçlarının daha da fazlaşacağı göz önünde alındığında bu otel diğer iş adamlarımıza da örnek olur."

Daha sonra Otel'in Kurdelesini otel sahibinin Annesi Resmiye Ozan ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından kesildi. İşletme Sahibi Uğur Şekerci tarafından açılışa gelen misafirlere Otel'in son katındaki restoranında ağırlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: