Ceyhan’da 2. Aydınlık Şenlikleri Başladı

Ceyhan’da 5 gün sürecek olan ‘2. Aydınlık Şenlikleri’, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Aydınlık...

Ceyhan’da 5 gün sürecek olan ‘2. Aydınlık Şenlikleri’, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel’in katılımıyla başladı.

Haydar Aliyev Parkı’ndaki etkinliğe, ADD Ceyhan Şube Başkanı Muhittin Kurt ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar da katıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan İşçi Partisi Ceyhan Şube Başkanı Sacit Ata, katılımcılara teşekkür ederek, “Bugün Ceyhan’da Aydınlık Şenliklerinin 2.’sini gerçekleştirmenin mutluluğunu, sevincini yaşıyoruz. Bu yılki şenliğimizin Ceyhan Belediyesi’nin de katkıları ile daha coşkulu geçeceğine inanıyorum. Şenliğimiz tam bir kültür sanat festivali havasında geçecektir. Destek veren ve burada olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel de yaptığı konuşmasında, vatan topraklarının arsa satışı noktasına getirilmeye çalışıldığını ileri sürerek, “Bu duruma sağ sol demeden tüm vatanseverlerin tepki göstermesi gerekir” şeklinde konuştu.

Şenlikte, açılan resim sergisini gezen Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, şenliğin hayırlı olmasını diledi. Şenlikte Kozanlı şair Süleyman Beştaş saz eşliğinde şiirler okurken, Rifat Hınıs tarafından da Türk Halk Müziği konseri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: