Ceyhan'da Halk Konseri

Ceyhan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Aşık Sefai ve Şarkıcı Gökçe konser verdi.

Ceyhan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Aşık Sefai ve Şarkıcı Gökçe konser verdi. Ceyhan Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi konser alanında düzenlenen halk konserine çok sayıda vatandaş katıldı. Sahneye ilk olarak çıkan Aşık Sefai, söylediği şiir ve türkülere dinleyenlerin güzel vakit geçirmelerini sağladı. Havai fişeklerin atılmasıyla sahneye çıkan sanatçı Gökçe, Ceyhan'ı çok sevdiğini söyledi. Sevilen şarkılarını seslendiren Gökçe, dansları ve sahne performansıyla hayranlarını coşturdu. Yaklaşık 3 saat süren konsere Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP il ve ilçe yönetiminin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: