Ceyhan'da İçme Suyu Ana isale Hattı'na boru döşeme çalışmaları devam ediyor

Ceyhan Belediye Başkanı Başkan Sözlü, Ceyhan Belediyesi İçme Suyu Ana isale Hattı'na boru döşeme çalışmalarının...

Ceyhan Belediye Başkanı Başkan Sözlü, Ceyhan Belediyesi İçme Suyu Ana isale Hattı'na boru döşeme çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ceyhan Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri birlikte Tatarlı’da devam eden içme suyu ana isale hattındaki çalışmaları yerinde inceledi. Mecliste grubu bulunan Belediye Meclis Üyeleri, Tatarlı’da yürütülen çalışmaları bir süre inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Şebeke çalışmaları devam ederken aynı zaman belediye sınırları içersinde hiçbir noktada su sıkıntısı da yaşanmadığını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Hava şartlarının da iyi gidiyor olması nedeniyle önümüzdeki günlerde çalışmalarımızda önemli bir mesafe almış olacağız. Ceyhan Belediye sınırları içersinde hem su sıkıntımız yok hem de çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İnşallah bu yaz sezonunda vatandaşlarımıza su sıkıntısı yaşatmayacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çalışma sahasında meclis üyelerine bilgiler aktaran Başkanı Sözlü, şebekede kullanılan polietilen boruların yüksek kalite ve standartlarda olduğuna vurgulayarak, "Bizim kullandığımız borular Geçitköy Barajını oluşturmak üzere Anamur’dan Kıbrıs’a deniz içersinden gidecek olan suyu taşıyan boruların aynısıdır. Bu da bizim yaptığımız işin kalitesi ve standardı açısından son derce önemli bir nokta. Vatandaşımızın bunu bilmesinde yarar var. Su üzerinden kara propaganda yapılmasına izin vermeyeceğimizi sevgili hemşehrilerimiz de bilmelidir." dedi.

Öte yandan ilçeye, 30 kilometre uzunluğundaki tatarlı köyünden gelecek olan içme suyu hattı şebeke çalışmalarında 24 kilometrelik bölümüne 900’lük kalan 6 kilometrelik bölümüne ise 650’lik boru döşeneceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: