Ceyhan'da kurtuluş günü satranç turnuvası sona erdi

Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen 6 Ocak Ceyhan’ın kurtuluşu satranç turnuvası sona erdi.Devlet Bahçeli Spor Tesislerindeki...

Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen 6 Ocak Ceyhan’ın kurtuluşu satranç turnuvası sona erdi.
Devlet Bahçeli Spor Tesislerindeki turnuvaya, gençler, yıldızlar ve küçükler olmak üzere üç kategoride 250 sporcu katıldı.
Turnuva sonunda bir konuşma yapan Ceyhan Satranç Temsilcisi Tuncay Bayram, Ceyhan'da satranç sporuna gün geçtikçe ilginin arttığını belirterek, "Gösterilen bu ilgi, satranç sporunun ilçemizdeki geleceği açısından ümit veriyor. Ceyhan Belediyespor’un bu yıl süper ligde mücadele edecek olması satranç sporuna olan ilgiyi daha da arttırdı. İnşallah yeni transferlerle lig öncesi Ceyhan’da bir turnuva yapmak isteriz." dedi.
Turnuva sonunda küçükler kategorisinde birinciliği Yaltır Kardeşler İlköğretim Okulundan Baran Kayalık, Yıldızlar kategorisinde birinciliği Gazi İlköğretim Okulundan Muhammed Enes Ulutaş ve Gençler kategorisinde ise Halil Çiftçi Anadolu Lisesinden Enes Bayındır elde etti.
Öte yandan, dereceye girenlerin ödülleri ise 6 Ocak günü düzenlenecek törende sahiplerine verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz