Ceyhan'da Okullar Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi

Ceyhan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, "Ben Ceyhanlıyım Okullararası Futbol Turnuvası"nda dereceye giren öğrencilere madalya ve plaketleri verildi.

Ceyhan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, "Ben Ceyhanlıyım Okullararası Futbol Turnuvası"nda dereceye giren öğrencilere madalya ve plaketleri verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Bulut, Ceyhan Ticaret Lisesi halı sahasında düzenlenen ödül töreninde, turnuvada mücadele eden öğrencilere teşekkür ederek, yetenekli gençlerin spora kazandırılması için çalışmaların yapılacağını kaydetti. İlçede 17 okulun katıldığı turnuvada, genç erkekler kategorisinde Toros Gübre Anadolu Lisesi birinci olurken, genç kızlar kategorisinde ise Ceyhan Anadolu Meslek Lisesi birinci oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Mehmet Orhun Yaylacı Lisesi oldu. Dereceye giren öğrencilere madalya ve plaket verilirken, turnuvaya destek veren iş adamı ve Doğanspor Kulüp Başkanı Ayhan Apak'a da plaket verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: