Ceyhan’dan Van’a yardım eli uzandı

Ceyhan Belediyesi ve Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği tarafından Van depremzedelerine sıcak yemek dağıtacak yardım TIRı...

Ceyhan Belediyesi ve Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği tarafından Van depremzedelerine sıcak yemek dağıtacak yardım TIRı yola çıktı.
Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet acılı yakınlarına da başsağlığı dilediklerini ifade ederek, “Doğal bir afet olan depremde mağdur volan Vanlı kardeşlerimizin yaralarına bir nebze de olsa merhem olmak istedik. Bu yüzden Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği ile birlikte oradaki vatandaşlarımıza 1 hafta boyunca günde 5 bin kişilik 2 öğün sıcak yemek vermeye karar verdik. Bu konuda hizmet verecek olan TIRımız da yola çıktı. Daha önce Ceyhanlı hemşehrilerimizle 3 TIR dolusu gıda, içecek ve giyim eşyası içeren malzeme göndermiştik. Bu tür doğal felaketlerde ve zor zamanda yurdumuzun her noktasında aziz milletimiz beraber olma ruhunu en güzel şekilde sergilemiştir. Kötü niyetlilere de verilebilecek en güzel cevabı vermiştir.” dedi.
Daha sonra içersinde profesyonel aşçıların da bulunduğu mutfak donanımlı yardım TIRı Van’a hareket etti. Yardım TIRında 1 hafta boyunca depremzedelere sıcak yemek dağıtılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz