Ceyhanspor Öztürk’e Emanet

Bölgesel Amatör (BAL) Ligi’nde mücadele eden Ceyhanspor, aradığı hocayı İstanbul’da buldu. Daha önce Yıldırım Bosna,...

Bölgesel Amatör (BAL) Ligi’nde mücadele eden Ceyhanspor, aradığı hocayı İstanbul’da buldu. Daha önce Yıldırım Bosna, Eyüpspor ve Edirne Gençlik Spor’u çalıştıran Raif Öztürk Ceyhanspor’un başına getirildi.

Ceyhanspor Kulüp Başkanı Cengiz Özal, Ceyhanspor'un köklü ve büyük bir kulüp olduğunu belirterek, "Ceyhanspor, bünyesinde birçok sporcu yetiştirmiş, Milli takıma oyuncular vermiş güzide bir kulüptür. Bunun için ince eleyip sık dokuyoruz. gecen yıl kapısından döndüğümüz 3.Ligi hedeflemekteyiz. Daha önceleri Yıldırım Bosna’da büyük başarılara imza atmış, Eyüpspor’da büyük başarılara imza atmış Raif Öztürk hocamızla anlaştık. Bunun yanında hocamızın yardımcılığını ise Yakup Kalafat, Remzi Aydın yapacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Ceyhanspor’un beklentilerini bildiğini söyleyen Öztürk ise hedefinin kısa vadede takımı şampiyon yapmak olduğunu belirterek, “Buradaki hedefimiz belli. Biz Ceyhanspor’u şampiyon yapmaya 3. lige çıkarmaya geldik. Bunun için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: