Ceyhun Eriş'in askerlik problemi yok

TRABZON (İHA) - Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş, askerlik probleminin olmadığını belirterek, 3 yıl daha tecil ettirme hakkının bulunduğunu söyledi.

Uzun zamandır beklenen, ancak bir türlü çıkmayan 'askerlik yasası', Ceyhun Eriş'i köşeye sıkıştırdı iddialarına yıldız futbolcudan cevap geldi. Herhangi bir askerlik probleminin bulunmadığını belirten Ceyhun Eriş, "Benim şu anda askerlik problemim yok, 3 yıl daha tecil ettirme hakkım bulunuyor. Biz de bu vatanın evladıyız. Zaman geldiğinde herkes gibi biz de vatan borcumuzu ödemek için görevimizi yapacağız. Askerlik yapmamak için yurt dışına gideceğim şeklindeki söylemler doğru değil" dedi.
Her futbolcu gibi kendisinin de yurt dışında oynama isteğinin olduğunu belirten Ceyhun, "Yurt dışında oynamak benim hedeflerimin arasında, bunu her defasında dile getiriyorum. Ancak askerlik yapmamak için yurt dışına gideceğim doğru değil. Bu anlamda bana gelen bir transfer teklifi de yok" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Takım olarak ligin ilk yarısında şansız bir sezon yaşadıklarını belirten Ceyhun, "Yaşadığımız olaylar her takımın kaldıracağı olaylar değildi. İlk haftada Sivasspor maçında yaşanan talihsiz olaylar takımı etkiledi. İyi bir kadroya sahip olmamıza rağmen alınan kötü saha sonuçlarına teknik adam değişikliği de eklendi. Son haftalarda ortaya koyduğumuz futbol ise gelecek adına umut verdi. Fenerbahçe maçı bizim için şansız bir maç oldu. Kazanacağımız maçı bireysel hatalardan dolayı kaybettik. İkinci yarıda yapılacak takviyelerle daha güçlü bir ekiple hedeflerimize doğru ilerlemek istiyoruz" dedi.