Çeyiz Seti Almanın Tam Zamanı

EVPARK AVM’den, evlilik hazırlığı yapan çiftlere modern çizgilerin hakim olduğu, kaliteli ve şık tasarımlara sahip...

EVPARK AVM’den, evlilik hazırlığı yapan çiftlere modern çizgilerin hakim olduğu, kaliteli ve şık tasarımlara sahip çeyiz setleri, uygun fiyatları ile evlilik telaşı yaşayan çiftlerin yüzünü güldürüyor.

Evlilik hazırlığı yapanların aradıkları her şeyi bulabilecekleri birbirinden şık çeyiz setleri, uygun fiyatları ile telaş içinde olan çiftlere bayram havası yaşatıyor. EVPARK AVM çeyiz setleri tenceresinden porselen takımına, çatal bıçaktan cezve takımına kadar mutfak ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor. Mutfağında ve yemek masasında herşeyin en iyisinin yer almasını isteyen çiftler, EVPARK AVM Çeyiz Setleri ile hayallerine kavuşuyor. Güvenli alışverişin yanı sıra açık hesap satışı sunduklarını belirten EVPARK Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Keleş, “Mağazamızın Ramazan ayı kampanyası kapsamında düğün hazırlığı yapan çiftler için uygun çeyiz paketleri kampanyaları var. Öncelikle perde ürünleri mağazamızda 20 ay vadeli satışa sunuluyor. Bu kadar vadeli satışı hiçbir yerde göremezsiniz. Ayrıca Royal halılarımızda da muhteşem kampanyalarımız başladı. Complete set alana çift kişilik yorgan hediye ediyoruz. Evlenecek çiftlerimiz buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırınlı ocak ve televizyondan oluşan çeyiz paketlerimiz ile birlikte şu anki kampanya ile evin bütün ihtiyacı olan eşyaları çok uygun fiyata alabilecekler” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz