Ceylan, yükselişte...

Ceylan,”Belediyecilik ilkesi ile çıktığımız bu yolda insanı merkeze koyan projelerimizin uygulanması için sizlerin yönetimin içinde var olmanız şart.”

Mersin Siyasetinin gülen yüzü Yücel Ceylan, yine farklılığını ortaya koyuyor. Sivil toplum örgütlerine gösterdiği duyarlılık ise takdir topluyor.

CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Ceylan, Mersin’deki tüm yöre dernekleriyle buluştu. Yoğun ilgi gören Ceylan,Derneklerin sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağı olduğunu belirterek, yöre dernekleriyle sürekli iletişim halinde olacağını söyledi.

CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Ceylan, Mersin’deki tüm yöre dernekleriyle kahvaltılı buluşma gerçekleştirdi.Bir restoranda gerçekleşen ve Hemen hemen tüm yöre dernek Başkan ve yöneticinin katıldığı buluşmada Ceylan, ekibiyle Konuklarını restoran girişinde sıcak bir ortamda karşıladı. Kahvaltı yapıldıktan sonra konuşmasına “Sevgili dernek başkanlarım yönetim kurulu üyeleri bugün davetimize nezaket göstererek aramızda yer aldığınız için sizlere teşekkür ediyorum hoş geldiniz” sözleriyle başlayan Ceylan, Derneklerin sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağı olduğunu belirterek, yöre dernekleriyle sürekli iletişim halinde olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Derneklerin dayanışmayı kültürel varlıkların ortaya çıkmasında yaşattığını ve geliştirdiğine değinen Ceylan,”Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde devam eden derneklerimizin mutlaka eksiklikleri var.yapılması gereken yatırımlar var.Bu amaçla derneklerimizin ve belediye başkanının bir ve beraber olarak,omuz omuza vererek, sosyal yatırım eksikliklerinin giderileceği bir mantık ortaya koymak istiyoruz.sizlerle bugün olduğu gibi yarın da iletişim halinde olması gerektiğini biliyoruz” dedi.

Adaylığının layık görüldüğü zaman ve sonrasında derneklere ihtiyacının tahminlerden çok daha fazla olacağını dile getiren Ceylan,”belediyecilik ilkesi ile çıktığımız bu yolda insanı merkeze koyan projelerimizin uygulanması için sizlerin her şeyinizle yönetimin içinde var olmanız şart.Ben belediyenin zaten görevi olan, milletin parasıyla zaten yapılması gereken,asfaltları yolları binaları bir lütuf bahsediyormuş gibi anlatmayı, pazarlamayı hoş bulmuyorum.Ben yapılacak yolları ve köprüleri değil,toplumlarımız arasında kuracağımız ilişkinin köprüsü olmaktan bahsetmek istiyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Herşeyden önce istihdam yaratmaları gerektiğini ifade eden Ceylan,”yokluğu ve işsizliği sonuna kadar yaşamış biri olarak biliyorum ki evine ekmek getirmeyen bir kişi olsa dahi yönettiğim ilçeyi Paris yapsam ne olur...” ifadelerini kullandı.

Belediye bünyesinde gayri resmi de olsa işçi kurumunu kuracaklarını anlatan Ceylan,”elimizde geldiği kadar herkesi iş sahibi yapacağız. Koltuğumuzun gücünü birbirimize sahip çıkmak için kullanacağız.Bölgemizde faaliyet gösteren iş adamlarımıza esnaflarımıza omuzlarımızda yükselmenin yolunu anlatacağız bunun da tek yolunun sizin kollarınızdan tutup getirdiğiniz insanlara sahip çıkmak olduğunu anlatacağız ve takipçisi de olacağız toplumumuza da sonuna kadar sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

Gençlerin ücretsiz kullanabilecekleri ücretsiz düğün salonu ve yaşlıların çocukların günlerini değerlendirebilecekleri merkezler açacaklarını aktaran Ceylan,konuşmasını “Hünkar Hacı Bektaş Veli’nin “Gelin bir olalım,İri olalım,Diri olalım” sözleriyle bitirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: