Ceylanpınar Anafen Öğrencileri, SBS Öncesi Stres Attı

Şanlıurfa Ceylanpınar Anafen Şubesi öğrencileri, yaklaşan Seviye Belirleme Sınavı(SBS) öncesi stres atmak amacıyla Balıklı Göl...

Şanlıurfa Ceylanpınar Anafen Şubesi öğrencileri, yaklaşan Seviye Belirleme Sınavı(SBS) öncesi stres atmak amacıyla Balıklı Göl gezisi yaptı, Selam filmini izledi.

İlk defa sinemaya gidecek olan bazı öğrencilerin heycanlı olduğu gözlenirken, etkinliği düzenleyen öğretmenlerine teşekür eden ögrenciler sınav öncesi böyle etkinliklerin kendilerine iyi geleceğini söyledi.

Anafen Müdürü Haydar Keskin de yaklaşan SBS öncesi öğrencilerin sınav stresini atmaları için böyle bir etkinlik yapmaya karar verdiklerini ifade etti. Keskin, "Öğrencilerin, bir günlüğüne de olsa o sınav heycanını unutmaları bizi mutlu ediyor." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz