Ceylanpınar Emniyeti'nden Öğrencilere Bilgisayar

Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Kaymakamlığı hizmet binası bahçesinde tören yapıldı.

Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Kaymakamlığı hizmet binası bahçesinde tören yapıldı.

Törende İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı tarafından imzalanan protokol ile hayata geçirilen "Güvenli Hayat ve Güvenli Bir Gelecek İçin Çocuk ve Gençler" programı (ÇOGEP) kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak, "Bahar ve Kardeşlik" adlı proje ile yapılan bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi. Birinci olan Ceylanpınar Anadolu Lisesi öğrencileri, İskender Atilla, Ruhi Saltık, Emrullah Çelebi'ye birer adet laptop bilgisayar, yarışmada ikinci olan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, Uğur Özçelik, İbrahim Halil Elmas, Haydar Kisanlioğlu'ya birer adet bisiklet ve yarışmada üçüncü olan Ceylanpınar Lisesi öğrencileri, Mehtap Deme, Şükriye Asan, Fatma Zehra Kırmızı'ya birer adet dijital fotoğraf makinesi hediyeleri ile ödüllendirildi. Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkıları ile hazırlanan "Bir Kaşık Tiyatro" adlı tiyatro gösteriminde yer alan 22 öğrenciye ve "Polis" konulu, ilköğretim ve ortaöğretim okulları arasında düzenlenen, şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren 17 öğrenciye ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. Tören bitiminde İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebrikler kabul edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: