Ceylanpınar TİGEM'e Işçi Alımında Şartname Değişikliği

ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğü'ne alınacak 135 daimi işçi için belirlenen şartnamenin Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce (TİGEM) tarafından

ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğü'ne alınacak 135 daimi işçi için belirlenen şartnamenin Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce (TİGEM) tarafından değiştirileceği bildirildi.

İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ceylanpınar İşletmesi'ne alınacak 135 işçi için İŞKUR aracılığıyla daha önce duyuru yapıldığını hatırlattı.

Söz konusu işçi alımına yönelik TİGEM'in hazırladığı şartnamede değişikliğe gidileceğini bildiren Karasevda, şunları kaydetti:

"TİGEM, bize Ceylanpınar İşletme Müdürlüğü'ne alınacak 135 daimi işçi için şartname göndermişti. Bizde aracı olarak kurumun şartnamesini ilgilenenlere duyurduk. Ancak başvurularda yeteri kadar Tarım Lisesi mezunu işçi bulunamadı. Bu nedenle TİGEM şu an ki şartnameyi değiştirip, yeni bir şartname hazırlıyor. Sanırım birkaç güne kadar yeni şartnameyi ilan ederiz. Biz bu iş için sadece aracı kuruluşuz. Kurumumuzdaki başvurular ve değerlendirilmeler şeffaf bir şekilde internet ortamından görülüp, kontrol edilebiliyor. Tüm işçi adaylarına başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: