Ceylanpınar'da Hayat Normale Dönüyor

Ceylanpınar sınırındaki Resulayn kasabasında süren çatışmaların sona ermesiyle Ceylanpınarlı vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Bir...

Ceylanpınar sınırındaki Resulayn kasabasında süren çatışmaların sona ermesiyle Ceylanpınarlı vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Bir hafta boyunca yaşanan olaylar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren vatandaşlar, bugün bir nebze de olsa daha rahat bir şekilde dışarıya çıktılar, iş yerlerini açtılar.

Yaşanan olayların korkusunu üzerlerinden atmaya çalışan vatandaşlar, tekrar işlerinin başına döndü. Ceylanpınar'da esnaf ve vatandaşlar sokağa çıkmaya başladı ve kepenkleri açarak hayatın normalleşmeye başladığının sinyallerini verdi. Vatandaşlar, korku dolu anları bir daha yaşamak istemediklerini belirterek, hayatlarına kaldıkları yerden devan edeceklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Suriye tarafında Resulayn kasabasındaki çatışmalar dururken, mülteciler de kendi evlerine dönmeye başladılar. Bugün itibari ile başlayan geçişler gün boyu devam ediyor. Geçiş yapan mülteciler, kendilerine sahip çıkan Ceylanpınarlılara teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: