Ceylanpınar'da Komşuların Kavgası: 14 Yaralı

ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar ilçesinde iki grup arasında çıkan, silah ve sopaların kullanıldığı kavgada 14 kişi yaralandı.

ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar ilçesinde iki grup arasında çıkan, silah ve sopaların kullanıldığı kavgada 14 kişi yaralandı.

Bahçelievler Mahallesi 236. Sokak'ta komşu oldukları öğrenilen ve alacak anlaşmazlığı nedeniyle bir süreden beri aralarında husumet bulunan iki ailenin fertleri kavga etti.

Pompalı tüfek, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada aralarında kadınların da bulunduğu 2 taraftan toplam 14 kişi yaralandı.

Polis ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılan olayın ardından ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralıların bir kısmının sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Polis ekipleri, tedavisi tamamlanan bazı kişileri ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

Bu arada kavganın meydana geldiği mahallede park halindeki iki otomobilin de camları kırıldı.

Muhabir: Sait Aydın / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: