Ceylanpınar’da köprü faciası

Hayvan besleyen 50 yaşındaki Sinan Akhanım çobanına yemek götürdüğü sırada sel sularına kapıldı.

Hayvan besleyen 50 yaşındaki Sinan Akhanım çobanına yemek götürdüğü sırada sel sularına kapıldı. Kayıp çiftçinin cesedi 8 gündür bulunamıyor.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi Şeğani köyünde 18 Aralık Salı Günü 50 yaşındaki Çiftçi Sinan Akhanım İlçe merkezinden köye doğru yola çıktı. 63 VD 967 plaka aracı ile şehir merkezinden köye koyun otlatan çobanlara yemek getiren Sinan Akhanım Cırcıp deresi üzerinde bulunan köprüden geçerken aracı sulara kapıldı.

OTOMOBİLİ SUYUN İÇİNDE BULUNDU

Sinan Akhanım bir süre haber alınamayan yakınları Akhanım’ı bulmak için civar köylere haber yolladı. Cırcıp deresi üzerinde suların yükseldiğini öğrenen köylüler Sinan Akhanım’ın suya kapıldığını düşünerek durumu jandarmaya bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine gelen jandarma ve Arama kurtarma ekipleri köprü yakınlarında arama yaptı. yapılan aramaların ardından Sinan Akhanım’ın kullandığı otomobil köprüden 30 metre ileride su içerisinde bulundu. Ancak Sinan Akhanım’a ulaşılamadı.

Reklam
Reklam

‘’YETERLİ ÇALIŞMA YOK CENAZEMİZ BULUNSUN’’

50 yaşındaki çiftçinin otomobilinin suyun altından çıkmasının ardından Sinan Akhanım’ın yakınları cesedini aramaya başladı. Ancak su altı ekipleri ve arama kurtarma ekiplerinin 7 gün süren çalışmalarına rağmen kayıp çiftçinin cesedine ulaşılamadı. Sinan Akhanım’ın hayatından umutlarını kestiklerini söyleyen yakınları ise bir an önce cesedinin bulunmasını istedi.

KÖYLÜLER KENDİ İMKANLARIYLA ARAMA YAPIYOR

Arama kurtarma ekipleri ve su altı ekiplerinin yaptığı çalışmaları yetersiz bulan köylüler kendi imkanları ile Sinan Akhanım’ın cesedini bulmaya çalışıyor. 8 gündür her sabah Cırcıp deresi yakınlarına giden köylüler suya halat atarak ilkel yöntemlerle arama yapıyor. Kayıp çiftçinin oğlu ise gözyaşları içerisinde babasının cesedinin bir an önce bulunmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: