Ceylanpınar’da Sivil Toplum Kuruluşlarından Basın Açıklaması

Ceylanpınar ilçesinde faaliyet gösteren 32 Sivil Toplum Kuruluşu ortak basın açıklaması yaparak, ilçe içinde yaşayan...

Ceylanpınar ilçesinde faaliyet gösteren 32 Sivil Toplum Kuruluşu ortak basın açıklaması yaparak, ilçe içinde yaşayan Suriyelilerin çadır kente yerleştirilmesi gerektiğini bildirdiler.

Ceylanpınar içinde halen binlerce Suriyeli'nin bulunduğunu ve zamanla bu mültecilerden kaynaklanacak birçok sorunun yaşanabileceğini, bu nedenle ikinci bir çadır kentin kurulması gerektiğini daha önceki açıklamalarında dile getirdiklerini söyleyen STK’lar, Ceylanpınar - Viranşehir yolu üzerinde ilçeye 10 km. kadar uzaklıkta 15 bin kişilik bir çadır kentin kurulmaya başlandığını, Ceylanpınar’ın içinde yaşayan Suriyelilerin bu kampa yerleştirilmesini beklediklerini ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz