CEYTED Yöneticilerine Takdir Belgesi

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, öksüz ve yetim öğrencilere yönelik çalışmaları nedeniyle Ceyhan Tut Elimi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (CEYTED) yöneticilerine,

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, öksüz ve yetim öğrencilere yönelik çalışmaları nedeniyle Ceyhan Tut Elimi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (CEYTED) yöneticilerine, takdir belgesi verdi.

Kaymakam Karakuş, dernek binasında düzenlenen törende, CEYTED'in kimsenin diline, dinine ve rengine bakmaksızın örnek çalışmalar yaptığını söyledi.

CEYTED'in siyaset üstü bir kurum olduğunu, burada çalışan gönüllülerin de büyük özveri gösterdiğini belirten Karakuş şunları kaydetti:

"Kendileri, ilçemizdeki öksüz ve yetim öğrencileri belirleyip, onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyorlar. Hayatları boyunca Ceyhan'ın dışına çıkmayan öğrencileri Türkiye'nin birçok yerine götürüp ufuklarını genişletiyorlar. Bu çalışmaları nedeniyle tüm yöneticileri kutluyorum. Umarım yaptıkları tüm ülkemize örnek olur."

Reklam
Reklam

Karakuş daha sonra Dernek Başkanı Serpil Karakuş ve yöneticilere birer takdir belgesi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: