"Ceza Muhakemesinde Alternatif Uyuşmazlık Semineri"

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca "Ceza Muhakemesinde Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yöntemleri Bağlamında Uzlaşma Semineri" düzenlendi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca "Ceza Muhakemesinde Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yöntemleri Bağlamında Uzlaşma Semineri" düzenlendi.

Düzce Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta, davaların hızlı, basit ve etkin şekilde görülmesi açısından uzlaştırmanın önemli olduğu, pilot uygulama kapsamında Düzce'de uzlaşma bürosunun faaliyete geçirildiği belirtildi.

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğünün projesi kapsamında düzenlenen seminerle, Düzce merkez ve mülhakat adliyelerde görev yapan hakim ve cumhuriyet savcılarının bilgilendirilmesi, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının uzlaştırma listesinde yer alan uzlaştırmacılar ve Düzce Baro Başkanlığına kayıtlı avukat uzlaştırmacılar ve cumhuriyet başsavcılığı adına adli olaylarda uzlaşma teklifinde bulunan veya adli soruşturmalarda görev alan Düzce İl Jandarma Komutanlığı ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğünde görevli personelin bilgilendirilmesinin amaçlandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Seminerde Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İzzet Özgenç ve Prof. Dr.Cumhur Şahin sunum yaptı.

Muhabir: Barış Zengin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: