Cezaevi Firarisi Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalandı

Bursa'da, cezaevinden kaçan 2 hükümlü ve bir arkadaşı, çalıntı otomobille hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. İşlemlerinin...

Bursa'da, cezaevinden kaçan 2 hükümlü ve bir arkadaşı, çalıntı otomobille hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilglere göre, Yıldırım ilçesi Davutdede Mahallesi’nden bir otomobil çalan hırsızlık zanlıları, bu araca Otosansit mevkiinde hurda araçtan çıkardıkları plakaları taktı. Ortabağlar Mahallesi 1. Karlıdağ Caddesi’ndeki kahvehaneye giren kişilerin olduğu yönündeki ihbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, üç zanlıyı suçüstü yakaladı.

Reklam
Reklam

Zanlılardan Turgut T. (20) ve Emrullah A.'nın (24) 'hırsızlık' suçundan hükümlü bulundukları Gemlik Açık Cezaevi'nden bir süre önce firar ettikleri ve halen güvenlik güçlerince arandıkları tespit edildi. Turgut T. ve Emrullah A.’nın sabıkalı olduğu öğrenilirken, diğer zanlı Süleyman B.'nin (21) herhangi bir kaydının bulunmadığı belirtildi. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkan 3 zanlı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: