Cezaevi Kapısında Baba Heyecanı

Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlü ve tutukluların yakınlarının görüş günlerine katılan çocuklar,...

Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlü ve tutukluların yakınlarının görüş günlerine katılan çocuklar, cezaevi kapısında sabırsızlık içinde babalarını görmek için bekliyorlar.

Anne veya akrabaları ile birlikte Seyitgazi yolu üzerindeki cezaevine gelen çocuklar, adeta bayram gibi en güzel elbiseleri giyinip süsleniyorlar. Çevrede gezip dolaşan kız ve erkek çocuklar, görüş saatinin gelmesi ve içeriye alınmalarını sabırsızlıkla bekliyorlar. Bir taraftan, anneleri tarafından ellerini tutuşturulmuş bisküvi ve benzeri yiyecekleri yiyen çocuklar, gazetecilerin objektifleri karşısında da şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Reklam
Reklam

Yakınları, çocuklarının cezaevlerinde tutuklu ve hükümlü olan ve büyük özlem duydukları babalarını görmek için kendilerinden daha fazla heyecan duyduklarını anlattılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: