Cezaevi önünü sebze bahçesine çevirdiler

Ergenekon ve Balyoz davası sanık yakınlarının oluşturduğu ‘Vardiya Bizde Platformu’, cezaevi önünü bahçeye çevirdi. Sanık...

Ergenekon ve Balyoz davası sanık yakınlarının oluşturduğu ‘Vardiya Bizde Platformu’, cezaevi önünü bahçeye çevirdi. Sanık yakınları, cezaevi önünde soğan, domates, salatalık, marul gibi sebzeler yetiştiriyor.

Balyoz ve Ergenekon davası sanık yakınlarının, sanıklara destek vermek için oluşturduğu ‘Vardiya Bizde Platformu’, Silivri Cezaevi'nin önünde bulunan kampı sebze bahçesine çevirdi. Sanık yakınları bahçeye soğan, domates, salatalık, marul gibi sebzeler ekti.

8 aydır cezaevi önünde nöbet tuttuğunu söyleyen ekip sorumlusu Hıdır Hokka, "Marullar, soğanlar neredeyse tükenme aşamasına geldi. Buraya gelen arkadaşlara da poşetlere koyup hediye ediyoruz. Tabi, pazardan alıp yemek başka, tarladan alıp tadına bakmak başka oluyor. Burada boşa duracağımıza çalışalım. Gece burada ikişer saat nöbet tutuyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Hokka, bahçeyi bin 500 lira karşılığında bir köylüden kiraladıkların belirtti. Hokka, duruşma sonuçlanana kadar söz konusu yerde duracaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: